We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

Team Crux

martijn-nieuwenhuis

Martijn C. Nieuwenhuis

Creatief Strateeg

Martijn C. Nieuwenhuis startte zijn loopbaan als interactief creatief bij Leo Burnett Amsterdam, was 7 jaar lang creatief directeur/partner bij interactief bureau Dynamic Zone waar hij werkte op o.a. Johnnie Walker, De Politie, ROC van Amsterdam. De laatste jaren ontwikkelde hij concepten voor goede doelen.

martijn@wortelcrux.nl | Bekijk Linkedin profiel

merijn-klerx

Merijn Klerx

Art Director

Merijn Klerx geeft al meer dan 15 jaar creatief en zakelijk leiding aan ontwerpbureau Blend & Blink (BNO) in Tilburg. Hij werkte voor o.a. Fontys Hogeschool, Ministerie van Binnenlandse Zaken, Caterpillar en IBM.

merijn@wortelcrux.nl | Bekijk Linkedin profiel

Birgit-van-der-loo-2

Birgit van der Loo

Project manager

Birgit is onze allround(st)er, ze coördineert projecten, corrigeert teksten, is handig met InDesign & Photoshop en kent de MailChimp bijzonder goed. Daarnaast weet ze veel van gezond eten. Dus als je vragen hebt.

thomas3

Thomas Bogaarts

Webdeveloper

Veel mensen hebben verstand van het web, maar Thomas heeft er echt verstand van. Hij denkt mee in makkelijke en duurzame technische oplossingen, waar klanten blij van worden. WordPress, CSS, SEO, SEA, Google Analytics.

miek

Annemiek Kraaijvanger

Content specialist & conceptontwikkelaar

Ze bedenkt, ontwikkelt en produceert content voor organisaties als ING, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, NRC Media en Enexis, maar ook voor de mkb’er op de hoek. En helpt hen zo hun doelen te bereiken. Voor een fijn stukje projectmanagement draait ze haar hand ook niet om.

babs2

Babs Vrielink

Project assistent

Babs is onze spin in het web. Ze ondersteunt Birgit in het uitvoeren van projecten. Ze vindt het leuk om de telefoon te pakken en mensen te bellen. De kans is groot dat je haar als eerste aan de lijn hebt.

langeschijfstraat

Studio Crux

Online & offline ontwerpstudio

Onze grootste kracht is dat we ons omringen met mensen die slimmer, creatiever en sneller zijn dan wij. We willen middelenvrij denken en werken daarom alleen met freelance specialisten. Onze toegevoegde waarde ligt in een strakke regie over het proces, zowel zakelijk als creatief. Die combinatie zie je niet vaak.